Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Unaided 1939 PC indir

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
 

Unaided 1939 PC indir

Unaided 1939 PC indir Almanya henüz Polonya’ya saldırdı değil ama gerginlikler zaten orta Avrupa’da arttı. Vita Bankalar, savaş patlak vermeden önce Nazi Germany bir yıl sızmış bir İngiliz casusu olarak oynayabilirsiniz. Onun ajansı ve rehber kesilmiş, yalnız Nazilere zayıflaması ve hatta başlamadan önce bu savaşı durdurma parçası yapmak gerekir.

 

Zorlu bir oyunu – fikir ve tepkiler test edilecektir. Kurşunlar ölümcül ve düşmanlarına ateş iki kez sanmıyorum.
Senin oyun, stil – onlar patlayabilir kadar, yanan el bombası atma ve araç çekim silah gidebilirsiniz. Ancak, aynı zamanda arkadan muhafızları aşağı alarak, ya da geçmiş devriye sinsi, daha gizli bir yaklaşım alabilir. Sen her görevi yaklaşım nasıl seçin.
İlginç hikayesi ve karakter – sadece İkinci Dünya Savaşı’nın patlak vermeden önce tüm görkemiyle Almanya tanık. yapayalnız imkansız oran ve cesur misyonlar karşılaştığında olarak Vita Bankalar rol oynamaktadır.
Başar silah – gerçekçi silah ve klasik HDM Silenced tabanca tank imha Panzerfuast değişen ürün! Bütün bu kesinlikle dünya sizi içine çekecek
TR De ilk www.torrent-oyunindir.com Paylaşılmıştır. . ilklerin adresindesiniz

Türkiye ilk bizde Her zamanki gibi.

Çıkış Tarihi: 01 EKİM 2016

OYNANIŞ VİDEOSU EKLENMİŞTİR. www.torrent-oyunindir.com


.

Unaided 1939 PC indir YAPILAN YORUMLAR

2019 EN GÜNCEL ÜCRETSİZ OYUNLARINI TAKİP EDİN!

Sayfayı Beğen

ÜCRETSİZ OYUN OYNAYIN.